toggle navigation

Over mij

Gitte Borsboom

Mijn naam is Gitte Borsboom, ik woon al vanaf mijn vierde in Heerenveen en het bevalt mij goed. Ik woon samen met mijn vriend en hebben een gezin met uitwonende kinderen. Daarnaast wandel ik graag en speel af en toe een potje tennis.

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt als doktersassistent en kaderinstructeur EHBO heb ik veel ervaring opgedaan. Wat mij opviel is dat mensen vaak het gevoel hebben niet gehoord te worden. Vaak hebben ze de nodigde therapieën al eens uitgeprobeerd, maar niets helpt. In mijn vak had ik vaak meer tijd om naar mensen te luisteren. Alleen luisteren helpt ook niet. Voor mij een rede om te kijken wat ik nog meer voor iemand kan betekenen. Door zelf wel eens in de molen te hebben gezeten, kwam ik in aanraking met shiatsu, waarbij ik veel baat had. Een logische stap voor mij was dan ook het volgen van de opleiding shiatsu therapie.

Naast shiatsu heb ik meerdere studies gevolgd zo heb ik dit jaar manuele lymfedrainage en sportmassage afgerond. Dit schooljaar heb ik mij op gegeven voor voetreflexologie. Ik vind het mooi om te leren, zodat ik een brede ondergrond heb en weet waarover ik het heb. Het gaat niet alleen om kennis. Daarbij is voeling en empathie voor mij het belangrijkste om tot een juiste behandeling te komen. Ik weet waar mijn grenzen liggen, bij twijfel raadpleeg ik met collega’s en verwijs zo nodig door.

Behaalde opleidingen:

 • Shiatsu stoelmassage, Shiatsu Ryoho, Shiatsu Zen-style en Therapeutische Vorming.
  Bij de Dutch Bodywork Academy (DBA in Leeuwarden).
 • Manuele Lymfedrainage en Voedingscoach.
  Bij Evenwijs in Nijemirdum, (tegenwoordig in Balk).
 • Sportmassage en Ontspanningsmassage.
  Bij Sportmassage Friesland (aangesloten bij de NGS).

Studerend voor:

 • Voetreflexologie.
  Bij Dutch Bodywork Academy (DBA).
 • Medische Basis Kennis.
  Bij Centraal Examen (CECZ.nl), met het doel om straks te kunnen aansluiten bij de beroepsvereniging (NVST). Met de mogelijkheid voor de klant om de kosten te kunnen declareren bij de zorgverzekeraar.
Gitte Borsboom

© Massage Praktijk Gewoon Gitte | Gemaakt door Appelpit.nl